18. 07. 2024.

Обавештење о добровољном повлачењу Ципирипи кремова Дуо, Нугат и Чоко-ванила свих рокова трајања до краја октобра 2018. године

 

 

 

 

 

Поштовани,

Желели бисмо да вас обавестимо о нашој одлуци о добровољном повлачењу постојећих серија и формата Ципирипи кремова Дуо, Нугат и Чоко-ванилла свих рокова трајања до краја октобра 2018. године са тржишта Србије.

Овај поступак је мера предострожности, након приговора потрошача поводом присуства комадића гуме у Ципирипи Дуо крем производу 400г, произведеном 4. јула 2017. године, лот броја 71856839 и датума истека рока 07/2018.

Након детаљне анализе, утврђено је да је наведена гума у производ доспела из производне линије и сместа смо предузели све неопходне мере да спречимо да се оваква ситуација деси у будућности.

Иако је у овом случају интерна процена безбедности хране показала да конзумирање ових производа не представља ризик по здравље потрошача, из разлога предострожности смо одлучили да добровољно повучемо све наведене Ципирипи кремове са српског тржишта.

Као одговорна компанија, желимо да осигурамо да сви производи на тржишту буду у складу са високим Нестлé стандардима квалитета.

Све наведено се не односи на остале Ципирипи производе, укусе и формате.

За додатна питања о Ципирипи крем производима, контактирајте нас бесплатно на 0800 000 100, радним данима од 8:30 до 16:30х.

Безбедност и квалитет наших производа, као и поверење наших потрошача су приоритети наше компаније и веома нам је жао уколико је ово изазвало неку врсту непријатности.

Срдачно,
Нестлé Адриатик

 

 

 

 

Национална организација потрошача Србије поздравља гест компаније Нестле Адриатик, као потврду одговорног односа према корисницима њихових производа.

Потрошачима препоручујемо да се информишу и обрате пажњу на декларацијe, састав, анализе, којима се потврђује квалитет намирница које конзумирају.

 


Претрага

Центар за европске политике

BEUC, The European Consumer Organisation

THE GLOBAL VOICE FOR CONSUMERS