Активности чланица

Једанаест организација потрошача из локалних средина (из општина и градова) у Републици Србији основало је 10. 12. 2004. године у Београду јединствену организацију потрошача под називом НАЦИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА ПОТРОШАЧА СРБИЈЕ (НОПС) са циљем да нас представи и да ЕУ добије једног партнера

ОП Кикинда - Петиција против "Паркинга"

Услед све учесталијих пријава суграђана на непримерено пословање фирме „Метро паркинг север”, Удружење потрошача Кикинде поново покреће петицију против пословања ове Компаније.

- На основу великог броја пријава суграђана, петиција ће бити организована на територији читаве општине. Сваке седмице одржаваћемо састанак са суграђанима, који могу да дођу до наших просторија и преузму образац за сакупљање потписа. Сви који имају проблема и са другим компанијама у општини, такође могу да нам се обрате - каже председник Удружења потрошача Кикинде Александар Кораћ.

Члан Удружења потрошача Дарко Цвијан навео је да је просечна казна за одношење аутомобила возилом „паук” шест хиљада динара, а да је, примера ради, налог за његову казну био под бројем 1.228. То значи да је до сада преко седам милиона динара отишло из Кикинде.
Просторије Удружења потрошача налазе се у Светосавској улици број 32, код мегамаркета „Макси“, а радно време је сваког дана, од 12 до 15 сати.